Om Oss

Vår historia

BauAll är ett familjeföretag med säte i Bjärred. I familjen driver vi också ett fastighetsbolag med 130 lägenheter i Landskrona. Det var i detta företag idéen om ett enkelt sätt att handla högkvalitativa och prisvärda europeiska byggvaror föddes.

I fastighetsverksamheten arbetar vi nämligen ständigt med bygg- och renoveringsprojekt både i våra egna fastigheter och åt externa kunder. Under ett av dessa projekt fick vi upp ögonen för att handla europeiska byggvaror. Vi kom fram till att vi ofta fick bättre eller likvärdiga produkter till ett lägre pris, om vi jämförde varupriser i hela Europa istället för att begränsa oss till Sverige.

På den vägen är det, och nu har vi i fastighetsrörelsen köpt en stor del av våra byggvaror ifrån Europa i åtta år. Med BauAll vill vi kombinera vår erfarenhet av att handla byggvaror internationellt med de gynnsamma varupriserna som råder i Europa. På så sätt kan vi erbjuda dig högkvalitativa och prisvärda europeiska byggvaror, men utan allt strul med språk- och standardförbistringar, leveransproblem och risker för oseriösa aktörer som det kan innebära att handla internationellt. Inget strul. Levererat så som du vill ha det, ända fram till dörren. 
Välkommen som kund hos oss!

Praktisk information

Org.-nummer: BauAll Tallfarm Engineering AB 559062-4028
Adress: Södra Västkustvägen 36, 237 36 Bjärred
E-post: bauall.se@gmail.com
Telefon: 0708-291150

Ta kontakt med oss

Ta gärna kontakt med oss! Vi ser fram emot att höra av dig! Du kan antingen ringa, maila eller använda vårt kontaktformuläret. Vår kontaktinformation hittar du här.  Vi återkommer så snart som möjligt och vårt mål är att alltid svara inom 48 timmar.